Bezorgen en afhalen


Wilt u weten wanneer, hoe en door wie uw bestelling wordt bezorgd? Bekijk hier alle informatie over bezorging, verzendkosten en afhalen.

Op welke dag wordt mijn pakket bezorgd?

Bestellingen die op werkdagen voor 23.00 uur zijn binnengekomen worden, indien u dat wenst, dezelfde werkdag nog verstuurd door de pakkettendienst van PostNL. Dit geldt echter niet op alle producten. Bij het betreffende product wordt uiteraard aangegeven wat de verwachte levertijd is.

Bent u tijdens de eerste levering niet aanwezig? Geen probleem, de bezorger doet dan een briefje in de brievenbus en probeert vervolgens het pakket een tweede keer te bezorgen. Mocht u op dat moment ook niet aanwezig zijn, dan laat de pakketbezorger een briefje achter met de afhaallocatie van het pakket bij u in de buurt.

PostNL-punt
Het is ook mogelijk om uw bestelling direct te laten bezorgen bij een PostNL-punt. Kies dan bij het afrekenen bij welk PostNL punt u uw pakket wilt ophalen. Er is altijd wel een PostNL punt bij u in de buurt. Is het pakket bezorgd? Via de app of per mail laat PostNL u dit weten.

Op werkdagen besteld

voor 23:00* uur op:
1e bezorging op:
Niemand aanwezig? 2e bezorging op:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Vrijdag
Zaterdag
Maandag


In het weekend besteld

voor 23:00* op:
1e bezorging op:
Niemand aanwezig? 2e bezorging op:
Zaterdag
Maandag
Dinsdag
Zondag
Maandag
Dinsdag


Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Uw bestelling kan op 3 verschillende manieren worden verstuurd:

Pakketpost
Alle bestellingen met een gewicht tot 30kg worden verstuurd door de pakketdienst van PostNL. U kunt uw pakket volgen via Track & Trace. U ontvangt hiervoor direct na de verzending een e-mail met een link om uw bestelling te kunnen volgen.

Briefpost
Kleinere pakketjes die door de brievenbus passen worden verstuurd via de reguliere briefpost van PostNL in een speciaal daarvoor geschikt brievenbusdoosje of een verstevigde envelop.  De verzendkosten voor briefpost zijn ongeacht het gewicht of de afmetingen van het pakket standaard 5 euro.

CookSpoint-bezorging
Alle bestellingen met een gewicht van meer dan 30 kg of met grote afmetingen worden door een externe vervoerder (Yusen Logistics of PostNL Cargo) kosteloos bij u afgeleverd. Er wordt uiteraard altijd contact met u opgenomen om een bezorgafspraak met u in te plannen.

Verzendkosten
Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending gratis voor zowel Nederland als België. Bij bestellingen onder de € 20,- betaalt u € 5,- verzendkosten. In de winkelmand ziet u het totaalbedrag van uw bestelling en worden eventuele verzendkosten altijd getoond.

Uw bestelling afhalen in Rotterdam
Komt u liever even langs? Geen probleem, u kunt uw bestelling natuurlijk ook afhalen in onze showroom in Rotterdam. Kies bij uw bestelling voor de optie 'Afhalen', dan leggen wij de bestelling netjes voor u klaar. Zodra je bestelling klaar ligt krijgt u altijd een bevestigingsmail van ons en kunt u de bestelling komen ophalen. Bekijk onze openingstijden en adresgegevens op deze pagina.