Bezorgen grote apparatuur


Alle bestellingen met een gewicht van meer dan 30 kg of met grote afmetingen worden kosteloos bij u afgeleverd. Voor dit type bezorgingen werkt CookSpoint samen Yusen Logistics en PostNL Cargo.

Gratis levering tot over de drempel
We leveren uw bestelling gratis tot over de drempel. Daarbij wordt ook de verpakking gecontroleerd op eventuele transportschade. Hierdoor weet u zeker dat u uw bestelling in goede orde ontvangt. 

Sommige grote leveringen zullen met 2 man worden geleverd. Denk hierbij aan grote fornuizen, Amerikaanse koelkasten en dergelijke. Bij dit soort leveringen zullen de goederen op elke door u gewenste plek worden geleverd, gecontroleerd op (transport)schade en de vervoerder zal het verpakkingsmateriaal weer meenemen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
U kunt bij het voltooien van uw online bestelling een gewenste bezorgdatum aangeven. De levertijd van de bestelling varieert per productgroep. Koelkasten en fornuizen worden doorgaans vanaf drie werkdagen geleverd. Barbecues kunnen vaak binnen twee werkdagen worden geleverd. Benieuwd wanneer u uw bestelling precies kunt verwachten? Zodra de bestelling is overgedragen aan één van onze externe vervoerders nemen zij telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Samen met de vervoerder kiest u een geschikt bezorgmoment. 

Yusen Logistics geeft vooraf een tijdsaanduiding. Deze vervoerder neemt telefonisch contact met u op om het gewenste bezorgmoment met u af te stemmen. Zorg er daarom voor dat u te bereiken bent op het telefoonnummer dat u hebt ingevuld

Waar dient u verder rekening mee te houden?

Geen lift
Als er geen lift in het gebouw aanwezig is, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Afhankelijk van het product (gewicht en afmetingen) zal er een afweging gemaakt moeten worden of het haalbaar is om het product een x-aantal verdiepingen omhoog te krijgen zonder lift.

Goed bereikbare plaats
Om de bezorging zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het handig om de (in)gang vrij te maken voordat de bestelling bezorgd wordt.

Inbouwen van apparaten
Voor inbouwapparaten biedt CookSpoint geen inbouwservice.