Over CookSpoint


Waar Kookpunt al ruim een halve eeuw de particuliere markt voorziet, richt CookSpoint zich op de (klein) zakelijke markt. Collega-ondernemers kunnen terecht voor al hun wensen op kook- en keukengebied.

CookSpoint valt in vele opzichten goed te vergelijken met Kookpunt maar richt zich exclusief op ondernemers. U mag hetzelfde service- en expertiseniveau verwachten zoals u wellicht van Kookpunt gewend bent. Ook CookSpoint zal zich op positieve wijze onderscheiden door zowel de breedte als de diepte van het assortiment en de ruime kennis en ervaring van de medewerkers.

U wordt persoonlijk ontvangen en desgewenst door de diverse showrooms begeleid. CookSpoint is ruimtelijk, licht en transparant opgezet zodat u in alle rust een beeld kunt krijgen van het ruime aanbod. Het pand bestaat uit verschillende etages die op hun beurt weer zijn onderverdeeld in product- en merkspecifieke showrooms. U zult daar talloze gerenommeerde maar ook minder bekende en verrassende aanbieders aantreffen.

Bij CookSpoint kunt u natuurlijk terecht voor een enkele pan, messenset of een espressomachine maar ook voor de complete inrichting van de keuken of kantine van uw kantoor, praktijk of bedrijfsgebouw. Alle producten worden geprijsd exclusief het Btw-bedrag. Hierdoor ziet u in één oogopslag hoeveel u daadwerkelijk betaalt. 

Voor wie

Iedereen die in het bezit is van een geldige KvK-inschrijving en bijbehorend geldig KvK-nummer is van harte welkom aan de Vareseweg. CookSpoint richt zich zeker niet uitsluitend op de traditionele horeca (hotels, restaurants en cafés) maar op alle soorten (kleine) ondernemers en ondernemingen. Ook voor alle zelfstandigen (zzp’ers) staan de deuren uiteraard wagenwijd open.

Het karakteristieke pand, waarin ook de Kookpunt-webwinkel en de daarbij behorende logistieke afdeling zijn gevestigd, bevindt zich op nog geen 2 autominuten van de snelweg. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

Wij heten u van harte welkom aan de Vareseweg 85 in Rotterdam.